Family House 

YEAR: 2020

LOCATION: EINDHOVEN

The living room is designed for a young couple with two little kids. Being a corner house gave us the chance to create a bright and cozy seating space with hanging plants on top. A custom made furniture advised for this space which can also be converted into a storage for kid stuff. The client had a cognac sofa, thus we chose a blue color from Flexa to match with this warm color. A beautiful wallpaper from Photowall Sweden completed this match. A big living room with an extension and wide windows brought us to the need for acoustic solutions. We advised to use acoustic wooden wall panels by the dining table. A wall mounted custom made TV unit and a modular Eket storage combination from Ikea advised to complete the furniture for the living room. All lighting appliances, rug and window decorations were carefully chosen in accordance with client's taste. 

 

insp.jpg
color.jpg
4.jpg
1.jpg
5.jpg
7.jpg